(Redacció/ACN) Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual comesa la matinada d’aquest dissabte al Poble Espanyol de Barcelona. La víctima és una jove de 19 anys de nacionalitat anglesa, segons ha avançat ‘Crónica Global’. Els Mossos d’Esquadra han confirmat a betevé que estan investigant els fets i que, ara per ara, no han fet detencions. La policia catalana també ha detallat que l’agressió sexual s’ha fet als voltants de la discoteca Input, al districte de Sants-Montjuïc.

Els fets han passat cap a les quatre de la matinada després que la víctima sortís del local per una sortida auxiliar. En aquest moment, ha estat agredida en una zona del Poble Espanyol. Llavors, tal com detalla ‘Crónica Global’, els vigilants de seguretat l’haurien trobada amb un fort cop al cap, que s’ha atribuït en un primer moment a l’impacte d’una pedra. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les cinc.

Fecasarm i Spain Nightlife demanen ser acusació popular

La patronal de l’oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife ja han anunciat que demanaran ser acusació popular al cas. L’entitat condemna els fets i confia que es detingui l’autor.

A banda, remarca que la discoteca propera al lloc de l’agressió té implementat el distintiu internacional de seguretat atorgat per l’Associació Internacional d’Oci Nocturn que inclou un protocol per evitar agressions sexuals i com actuar en cas que n’hi hagi. La patronal assegura que “l’actuació del local és correcta” però argumenta que “no hi podia fer més perquè els fets han tingut lloc a fora”. La patronal afegeix que la seguretat del local va ajudar la víctima quan la va detectar i va trucar la policia.