La patronal de l’oci nocturn de Catalunya —Fecasarm— i la de l’estat espanyol —Spain Night Life—, han anunciat que es personaran com a acusació popular en el judici per l’agressió sexual a una jove de 19 anys que ha tingut lloc la matinada d’aquest dissabte al Poble Espanyol. El secretari general de la patronal, Joaquim Boadas, ha detallat a betevé que s’ha pres aquesta decisió ja que fets com aquest “embruten de manera injusta la imatge del sector de l’oci nocturn”.

Boadas assegura que, des del sector, continuaran “actuant judicialment” i és contundent: “Demanarem la condemna més alta que hi ha al Codi Penal perquè totes aquelles persones sàpiguen que l’únic camí que hi ha és la presó”. Això, per a Joaquim Boadas, “farà que més d’un s’ho pensi dues vegades”.

El secretari general de la patronal afirma que cal “treure de la circulació tots aquests personatges indesitjables i covards que actuen a les fosques contra víctimes indefenses” i sentencia: “No poden barrejar-se amb la resta d’usuaris de l’oci nocturn”.

“La discoteca no hi va poder fer res”

Joaquim Boadas ha detallat que la discoteca on havia passat la nit la jove disposava de més del triple del personal obligatori: “Els corresponen quatre vigilants de seguretat i en tenien 14”. Tenint en compte això, i atès que l’agressió va tenir lloc en una zona del Poble Espanyol allunyada del local, “la discoteca no hi va poder fer res”.