mort canovelles barcelona

Hores després de la mort d’una persona en un club de tir de Canovelles (Vallès Oriental) per part d’un altre individu, la policia ha aconseguit detenir a Múrcia el presumpte autor dels trets i poc a poc es van coneixent detalls de com ha estat la fugida de l’arrestat. Tal com avancen mitjans de comunicació com TV3, el detingut va fugir ahir a la tarda de Canovelles i va posar rumb a Barcelona. Un cop aquí, va amenaçar amb pistola dues dones i les va obligar a conduir fins a Múrcia. Així ho avança el diari ‘El País’.

Segons aquestes informacions, va ser pels volts de les 21 h, en un túnel de rentat de Pedralbes, quan l’home va assaltar les dues dones i les va obligar a dur-lo fins a Múrcia. Fonts policials confirmen que s’ha produït un trasllat forçós des de Catalunya fins a Múrcia a punta de pistola.

Un cop arribats a aquest municipi, l’home les ha deixat a la zona del centre de la ciutat i l’arrestat s’ha traslladat a l’estació de tren. Les dones han trucat la policia alertant que l’home estava a Múrcia i els agents l’han detingut.

Dol a Canovelles per la mort en el camp de tir

La mort a trets a Canovelles va ocórrer una hora i mitja abans, pels volts de les 18.30 h d’aquest dissabte, quan un home va obrir foc contra un altre per causes que la policia està investigant. Segons han confirmat fonts del Ministeri de Defensa, és un exmilitar de l’Exèrcit de Terra que va estar poc temps de servei i es va donar de baixa voluntària.

Un dels indrets on aquesta nit i matinada la policia va desplegar un dispositiu policial per tractar de localitzar-lo va ser Barcelona, tal com relata TV3.

Un helicòpter va sobrevolar Collserola a la nit

De fet, aquesta mitjanit, un helicòpter va sobrevolar la zona de Collserola durant la nit i matinada, fet que va despertar la curiositat i el neguit d’alguns veïns que hi viuen a tocar. Des del cos de Mossos d’Esquadra no han volgut donar cap detall de la fugida i del procés de detenció de l’home.

En un inici, la víctima va quedar ferida crítica, però poc després va acabar morint.