La Guàrdia Urbana va detenir, aquest dimarts, un home quan intentava entrar en una farmàcia del Poble-sec “amb actitud nerviosa i vigilant“. Per això van decidir vigilar-lo i, finalment, detenir-lo. Segons la policia, l’arrestat es corresponia amb la descripció feta per comerciants del barri, que ja havien patit atracaments amb anterioritat. De fet, l’home presumptament havia atracat el mateix establiment en tres ocasions més.

Els agents vestits de paisà van detectar l’individu a pocs metres de la farmàcia quan intentava accedir a l’establiment. Entre altres coses, els agents van observar com l’home mantenia la mà dreta a l’abdomen amb la intenció de treure algun objecte que guardava en aquesta zona del cos.

Vestia de negre i emprava una arma de foc

Segons les informacions rebudes per diferents testimonis, en els atracaments l’individu feia ús d’una arma de foc, vestia roba fosca i duia un barret de llana i vambes negres.

Quan els agents de la Urbana el van aturar, van localitzar-li una arma de foc simulada a la zona abdominal del cos. La policia de Barcelona va detenir-lo per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.