Els Mossos d’Esquadra han detingut “in fraganti” un home que just acabava de cometre un atracament amb arma de foc a una entitat bancària del districte de Sant Martí. L’atracador és reincident, és a dir, ja havia robat de forma violenta en altres entitats bancàries de Barcelona, entre el 2016 i el 2020. La detenció es va produir el 10 de maig, després de rebre l’avís d’una testimioni. Els agents de la policia catalana van aturar l’atracador mentre fugia amb un botí de 3.600 euros i, a més, en escorcollar-lo van comprovar que duia una arma a sobre.

L’home detingut tenia tres ordres de recerca, detenció i ingrés a la presó emeses per les autoritats judicials de diferents jutjats barcelonins.

Amenaça per l’esquena amb arma de foc

L’atracador, al voltant de les nou del matí, es va dirigir al mostrador d’atenció al públic de l’entitat bancària, va posar-hi una arma de foc al damunt i va demanar al treballador 9.000 euros. Posteriorment, s’hi va col·locar al darrere, el va amenaçar posant-li l’arma a l’esquena i quan va tenir 3.600 euros va fugir.

En tots els robatoris actuava sempre seguint el mateix “modus operandi”. Accedia a l’oficina bancària simulant ser un client i en el moment que considerava més oportú, s’adreçava al treballador de la finestra de caixa i l’intimidava amb arma de foc per emportar-se els diners.