detencio conductor droga caixa cereals

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous al vespre el conductor d’un vehicle de lloguer que duia 1,8 quilos de cocaïna en forma de motlles de matrícula de cotxe. Els tenia amagats en una capsa de cereals precintada. Al vehicle també hi havia 2.450 euros en bitllets de 100 i 50. Al detingut, que no tenia antecedents, se l’acusa d’un delicte contra la salut pública.

La detenció es va produir després que a dos agents de paisà els cridés l’atenció l’actitud en alerta de dos conductors que estaven aturats en un carril bus. Van decidir demanar reforços i van seguir els dos cotxes quan es van posar en moviment. Cada conductor va agafar una direcció diferent. A un el van interceptar a l’avinguda Diagonal de camí a l’aeroport, però no hi van trobar res. A l’altre, el detingut, el van aturar a la plaça de Francesc Macià cap a les 20 h.

Droga amagada dins d’una capsa de cereals

Els agents es van fixar, aleshores, en una capsa de cereals que, segons fonts de Mossos d’Esquadra, estava tancada amb precinte transparent. En agafar-la, però, tenia un pes molt superior al que hauria de tenir. I un cop obert s’hi van trobar cinc motlles de matrícula que, en analitzar-los, van resultar estar fets amb cocaïna.