La Guàrdia Urbana de Barcelona va enxampar aquest diumenge el passatger d’un taxi que viatjava amb una bossa d’esport carregada amb gairebé 6 kg de marihuana. Mentre els agents l’identificaven, l’home va intentar fugir, però la Guàrdia Urbana el van detenir per un delicte de tràfic de drogues.

El sospitós va pujar al vehicle de manera neguitosa i precipitada

Els fets van tenir lloc cap a les 16.30 h de la tarda, quan 11 agents de la Guàrdia Urbana van observar al barri del Besòs com un individu que portava una bossa d’esport de grans dimensions pujava a un taxi de “manera neguitosa i precipitada”, segons informen fons policials.

Uns metres més endavant, mentre el taxi estava aturat en un semàfor, els agents es van acreditar com a policies per tal d’identificar el sospitós. Va ser llavors quan l’individu va sortir corrents del vehicle i es va iniciar una persecució amb la col·laboració de patrulles uniformades que finalment va poder interceptar-lo.

Els agents van comprovar que a la bossa hi havia una gran quantitat de cabdells de marihuana amb un pes brut de 6 kg. La persona va ser detinguda per un delicte de tràfic de drogues i contra la salut pública.