Els joves van increpar verbalment dos vigilants del metro que estaven de servei, els van rodejar dins d’un comboi de la Línia 5 del metro i van aconseguir prendre’ls les porres. Tot seguit van iniciar una agressió múltiple amb cops de puny, puntades de peu i cops amb les defenses al cap. Un tercer professional de la seguretat privada va intervenir per defensar els agredits i també va resultar ferit. Els agressors van seguir colpejant fins i tot quan una de de les víctimes va caure inconscient. Posteriorment, van fugir i van deixar els agents ferits dins el vagó.

De resultes de l’agressió, un dels vigilants va quedar ferit amb dos dits i una dent trencats, un altre amb un trau al front que va requerir punts de sutura i el tercer amb una ferida a la mandíbula i al cap.

Les imatges obtingudes de les càmeres de videovigilància van servir per identificar els agressors, que van ser detinguts el 10 de gener en el marc d’un operatiu policial de l’Àrea de Seguretat del Transport Metropolità. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.