operacio mossos narcotrafic Zona Franca

Els Mossos d’Esquadra han detingut 32 persones durant una operació policial aquest dimarts al matí contra el tràfic de drogues. Concretament, el dispositiu s’ha fet per desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna i marihuana.

A Barcelona, han actuat a la plaça de Tortosa, al barri de la Marina del Prat Vermell, i també s’han desplaçat a la regió metropolitana nord i sud i a Girona. En total, han fet escorcolls en 48 immobles i han intervingut cocaïna, armes, mig milió d’euros i han desmantellat dues plantacions de marihuana.

unitat canina mossos operacio antidroga Gavà
La unitat canina dels Mossos en un escorcoll en un local de Gavà

Entre els nombrosos escorcolls que han fet fent a l’àrea metropolitana, hi ha el d’un bar gallec de Gavà, on els mossos han fet servir la unitat canina.

Altres dispositius similars

La policia ha fet dispositius similars al barri de la Marina de Port i la Zona Franca. Fa tot just tres mesos, els Mossos d’Esquadra van detenir 14 persones en una operació policial per desarticular una organització criminal dedicada presumptament al tràfic de marihuana a Barcelona i altres municipis de l’àrea metropolitana. La pressió policial sobre el narcotràfic a la zona fa anys que dura.