Glans de cocaïna

(ACN/Redacció) La Policia Nacional ha detingut a l’aeroport del Prat tres homes que duien en total 235 càpsules de cocaïna amagades a l’aparell digestiu. Viatjaven en tres vols diferents, i els agents els van enxampar en els controls dels anomenats vols calents, viatges procedents de destins susceptibles de tràfic de drogues.

La policia els va identificar com a sospitosos de dur droga i va procedir a entrevistar-los, moment en què va constatar nombroses incongruències que indicaven la possibilitat que estiguessin actuant com a traficants.

Els nervis els van delatar

Un cop revisat l’equipatge, la policia destaca que els tres homes continuaven especialment nerviosos, motiu pel qual els van fer una radiografia amb què van trobar la cocaïna ingerida. Els tres viatgers duien 100, 85 i 50 paquets petits de cocaïna. Van ser traslladats a l’Hospital de Bellvitge perquè expulsessin la droga, de la qual la policia en destaca l’alta puresa. La policia els va arrestar per tres delictes contra la salut pública i els va posar a disposició del jutjat de guàrdia del Prat de Llobregat.