Després de passar a disposició judicial, acusats d’un delicte contra la salut pública, dos dels detinguts van ingressar a presó i un va quedar lliure amb càrrecs.

Tots tres practicaven la venda ambulant de llaunes i oferien als clients la possibilitat d’adquirir diversos tipus de drogues. Els qui hi estaven interessats eren traslladats a un pis proper on es realitzava la transacció.

Aquest moviment de persones va dur un veí a alertar la policia de l’activitat que es duia a terme a l’immoble. El mateix testimoni també va explicar que les drogues es podrien emmagatzemar en un local de la mateixa zona.

Va ser arran d’aquesta denúncia que els cossos policials van fer vigilàncies al carrer i, finalment, van escorcollar aquests dos immobles. En ells s’hi van trobar 200 grams de marihuana, 81 grams de cocaïna, 51 de haixix, quatre grams d’MDMA i prop de 300 pastilles d’èxtasi. També altres objectes relacionats amb el tràfic de drogues com balances de precisió així com 900 euros en efectiu i diversos objectes d’origen il·lícit.