Els Mossos d’Esquadra han detingut 10 persones

aquest dimecres a primera hora del matí en un operació contra tres narcopisos situats als districtes de Ciutat Vella i l’Eixample. Segons  la policia, dos dels immobles estaven ocupats il·legament. La investigació va començar l’any passat i pocs dies abans de la declaració de l’estat d’alarma ja es va desmantellar un altre narcopís vinculat al mateix grup. Els Mossos han explicat en un comunicat que van aturar la investigació per la irrupció del coronavirus, però van mantenir la vigilància a l’entorn dels immobles.

Els agents asseguren que “amb l’inici de la fase de desescalada van detectar una major afluència de consumidors” i aleshores van reactivar la investigació. Un cop recollits tots els indicis, la policia va demanar “una autorització judicial per fer tres entrades simultànies en els tres narcopisos”, que són els que s’han intervingut aquest dimarts.

Droga intervinguda en una operació dels Mossos d'Esquadra contra un narcopís

Detinguts els caps de l’organització

Els Mossos d’Esquadra asseguren que a l’operatiu han detingut els principals caps d’aquest “grup criminal“. Segons la policia, aquestes persones gestionaven els tres narcopisos intervinguts aquests dimecres i l’altre narcopís desmantellat abans de l’estat d’alarma. Els agents remarquen que aquests líders també s’encarregaven de proveir la droga als venedors i de controlar l’activitat delinqüencial. De fet, la policia ha explicat que durant l’escorcoll han trobat diners, substàncies com crack i heroïna i estris per a la seva manipulació.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb el grup investigat.