Un robatori en un bingo de Terrassa, al gener, va disparar les alarmes. Una treballadora havia observat el dia anterior com un client s’havia estat molta estona al lavabo del local, cosa que li va cridar l’atenció. Es va fixar en el rostre i la roba que portava tant ell com el seu company, i això va ser de molta utilitat quan, al matí del dia següent, els Mossos hi van acudir, alertats que una banda havia rebentat les caixes fortes i màquines escurabutxaques de l’establiment. S’havien endut més de 10.000 euros en metàl·lic i havien deixat com a record un forat a la paret, al costat de la porta principal d’accés a l’edifici.

Segons la policia, dos individus es van encarregar d’inutilitzar el sistema d’alarma i de realitzar el butron que els va conduir fins al botí. Els joves, a qui s’imputa robatoris per fets similars a Barcelona, Castelldefels, Igualada, Blanes i Salamanca, formarien part d’un grup molt actiu especialitzat en robatoris a bingos i casinos. Es movien molt i ràpid, però finalment se’n va poder detenir a tres el 25 de maig, i tres més, unes hores més tard als seus domicilis del barri de la Verneda.

Els arrestats tenen entre 20 i 25 anys, i no es descarta que hagin participat en moltes altres accions delictives. Se’ls ha comissat eines amb què suposadament van dur a terme els butrons, roba idèntica a la que duien els lladres quan presumptament van cometre els robatoris, i passaports falsificats. Tres d’ells han ingressat a presó, mentre que la resta ha quedat en llibertat amb càrrecs.