Dilluns passat, a la tarda, algú va avisar els Mossos que un grup de tres homes estava cometent un atracament a mà armada en un saló recreatiu del carrer de Floridablanca, al barri de Sant Antoni.

Els agents van poder perseguir els lladres just quan aquests sortien del local amb el botí. Després d’una persecució al carrer, els agents van poder detenir dos dels tres atracadors.

La tercera persona, que feia tasques de vigilància en el moment de l’atracament, va poder fugir, motiu pel qual els agents han obert una investigació per tal d’identificar-lo i detenir-lo. En el moment de la detenció, els Mossos van poder recuperar els diners sostrets, uns 2.500 euros, així com un ganivet de grans dimensions. Els agents sospiten que durant la fugida algun dels atracadors devia haver llençat l’arma amb la qual devien cometre el robatori.

Els dos detinguts, de 39 anys i 21 anys, i de nacionalitat espanyola, acumulen 85 antecedents per delictes contra el patrimoni. Tot dos van ingressar a presó, després de declarar davant el jutge.