La Fira Modernista, que ha durat tres dies, ha ampliat aquest any el seu espai al tram del carrer de Girona entre Aragó i Consell de Cent. Segons el regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, aquesta és l’edició amb més èxit d’assistents.

D’aquesta manera, els establiments volen donar un impuls al comerç de proximitat i acostar els seus productes al públic, al mateix temps que converteixen els carrers en un espai lúdic i festiu. La fira està organitzada per l’Associació de comerciants i professionals CorEixample i l’Institut Municipal del Paisatge Urbà, amb el suport del districte de l’Eixample.

Al marge de la mostra de comerç al carrer, també s’hi han organitzat moltes altres activitats, com la tercera Bicicletada modernista. El recorregut ha permès als participants veure fins a 35 edificis monuments, entre els quals La Pedrera, la Casa Batlló o les cases de Lleó, Morera i Fuster. Una altra de les activitats que s’han fet ha estat la segona Ruta gastronòmica en què participen 13 bars i restaurants del barri, que ofereixen els plats i tapes a preus atractius.