Un total de 4.732 persones han estat desallotjades de diferents carrers, places i platges en una altra nit de botellades i aglomeracions a Barcelona. Una xifra una mica superior al dissabte de la setmana passada, quan es van desallotjar 3.900 persones. I una mica inferior, 400 persones menys, a la de l’últim diumenge.

Les concentracions més nombroses s’han tornat a produir al passeig del Born, al passeig de Lluís Companys i al front marítim, especialment a les platges del Somorrostro i de Sant Miquel. No hi ha hagut, però, ni detencions ni denúncies, en una nit que s’ha qualificat de tranquil·la i “sense incidències”.

Últim cap de setmana de discoteques tancades

Aquest és l’últim cap de setmana amb les discoteques i bars musicals tancats. A partir del 21 de juny ja poden reobrir. Des del sector de l’oci nocturn sempre han relacionat les aglomeracions i botellades amb el fet que ells estiguessin tancats. Sempre asseguraven que si ells estiguessin oberts no hi hauria aquesta mena d’aglomeracions, ja que la gent aniria a les discoteques, on les mesures sanitàries serien molt més estrictes.