Aquesta bicicleta serà l'única acompanyant del Marc en els propers tres mesos. Amb ella, vol recórrer una desena de països fins a arribar a la meta, Istanbul. Aquesta nit, el ciclista ja dormirà a Calella i demà passat, preveu haver creuat la frontera francesa. El viatge és un projecte personal per, d'una banda, celebrar el seu cinquantè aniversari i, de l'altra, reivindicar les possibilitats de trobar feina per a la gent major de 45 anys. MARC HERNÀNDEZ "Vull reivindicar la vida laboral després dels 45 anys, no som ningú, només una data de naixement..." La bicicleta és de bambú i, a més, és elèctrica, ja que el Marc encara el viatge com una experiència per gaudir-la. MARC HERNÀNDEZ "No em plantejo això com una ruta ciclista, vull gaudir i viure-la, tampoc no em volia matar." Un cop lligat el casc, el Marc té per endavant un llarg viatge. Si tot va com ha previst, a mitjan setembre haurà complert el seu objectiu: arribar en bicicleta a Istanbul.

El Marc recorrerà una desena de països damunt la bicicleta fins que a mitjans de desembre calcula que arribarà a Istanbul. Aquesta nit, el ciclista barceloní ja dormirà a Calella i demà passat, preveu haver creuat la frontera francesa.

El viatge és un projecte personal per, d’una banda, celebrar el seu cinquantè aniversari i, d’altra banda, té l’objectiu de reivindicar les possibilitats de trobar feina per a la gent major de 45 anys i que són a l’atur.

La bicicleta és de bambú i, a més, és elèctrica, ja que el Marc es va marcar una premissa a l’hora d’encarar el projecte: gaudir el viatge i no cansar-se gaire.