Els danys produïts pels aldarulls a la rodalia del Camp Nou han estat diversos: des de 65 contenidors cremats fins a llambordes arrencades, passant per semàfors i senyals de trànsit malmesos. El cost de tot plegat puja als 99.200 euros, d’acord amb el primer informe de l’Ajuntament per valorar-ne els danys. La major part dels diners fa referència a la reposició dels contenidors, que ha tingut un cost de 75.000 euros per al consistori.

A banda dels 65 contenidors cremats, 200 van ser moguts o bolcats. L’Ajuntament ha activat un dispositiu de neteja de 40 equips i 90 operaris que han reposat en qüestió d’hores tots els elements afectats. Per a les tasques de reposició també s’han emprat pales llevaneu que van permetre retirar les restes de contenidors de l’asfalt.

Reposició de contenidors al Camp Nou

200 m² de paviment malmès

El segon gran cost fa referència a la pavimentació. D’acord amb les primeres estimacions, els aldarulls van malmetre en total 200 m² de paviment. Les afectacions més greus se solucionaran immediatament amb paviment provisional. L’actuació definitiva, segons l’Ajuntament, no arribarà fins als primers dies de gener. La reposició d’aquests elements costarà 20.000 euros.

Per acabar, l’informe provisional recull sis semàfors i 10 senyals de trànsit afectats, que costaran 4.200 euros de restaurar.