dani alves
Foto: Pedro Nunes

Dani Alves serà l’últim a declarar en el judici per agressió sexual que ha arrencat aquest dilluns a l’Audiència de Barcelona. La petició l’ha feta la seva advocada, Inés Guardiola, i no s’hi han oposat ni la fiscalia ni tampoc l’acusació particular. Per tant, el futbolista serà l’últim a parlar a la vista.

La primera a declarar ha estat la víctima, que ho ha fet a porta tancada. Un cop acabi, declararan una amiga i la cosina, que l’acompanyaven la nit del 30 al 31 de desembre del 2022 a la discoteca Sutton. Després, declararan tres treballadors del local.

Què declararà Dani Alves en el judici?

L’esportista, en presó provisional des de fa més d’un any, ha canviat la seva versió dels fets en diverses ocasions. En un primer moment, Alves va dir que no coneixia la víctima. Més endavant, va assegurar que va entrar al bany de la zona privada i que també ho va fer la víctima, però va puntualitzar que no va passar res entre ells. Aquesta no va ser la versió definitiva perquè l’exjugador va admetre després que van mantenir relacions sexuals, però sense penetració i consentides.

Al cap d’unes setmanes, Alves va assegurar que hi va haver penetració consentida i que no ho va explicar abans per protegir la víctima. Fa uns dies va tornar a canviar la versió assegurant que anava begut i que no era conscient dels seus actes.