(ACN) La fiscalia ha demanat que els agents Albert López i Rosa Peral, els dos principals acusats del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona, siguin condemnats a 24 i 25 anys de presó, respectivament, per un delicte d’assassinat amb traïdoria. En el cas de Peral, el ministeri públic considera que hi ha un agreujant de parentiu, ja que ella mantenia una relació sentimental amb la víctima, l’agent Pedro Rodríguez.

Segons l’escrit d’acusació, el fiscal considera que López i Peral van matar Rodríguez “de comú acord” perquè van arribar a la conclusió que aquest estava “obstaculitzant” la relació sentimental que havien reprès feia poc temps. A banda de les penes de presó, la fiscalia també sol·licita per a tots dos deu anys de llibertat vigilada després de la presó i 785.000 euros d’indemnitzacions per als familiars de la víctima.

El judici contra els dos agents de la policia municipal es farà a l’Audiència de Barcelona. Fa només una setmana, la jutge del cas va prorrogar la presó provisional per als dos acusats, que van entrar a la presó aviat farà dos anys.