Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís d’un excursionista dijous a la tarda que havia vist com cremava un vehicle prop de l’embassament. Després d’apagar el foc i inspeccionar el vehicle els agents van veure que hi havia restes d’un cos humà calcinat al maleter.

Tot i que la víctima —se li practicarà l’autòpsia en les properes hores— i la matrícula del cotxe han estat impossibles d’identificar a causa de l’incendi, s’ha pogut conèixer el número de bastidor del vehicle, cosa que ha permès als agents determinar que el propietari del cotxe és un agent de la Guàrdia Urbana.

El passat de l’agent calcinat

El guàrdia urbà calcinat —sempre s’havia dedicat a tasques de trànsit— havia estat suspès de sou i feina, ja que va ser acusat d’agredir un motorista a la carretera de l’Arrabassada el 2016. El presumpte agredit va acabar retirant la denúncia, tot i això l’agent encara es trobava de baixa en espera que es resolgués l’expedient administratiu.

També s’ha conegut que era l’actual parella de la dona, també agent, víctima de pornovenjança. L’any 2008 l’anterior parella de la dona, un subinspector del mateix cos policial, va difondre sense el seu consentiment una foto sexual. De fet, el judici d’aquest cas s’havia d’haver celebrat aquesta setmana, però s’ha ajornat fins d’aquí a 10 dies.