Una persona ha mort i quatre més han resultat ferides en un accident a la ronda del Mig, a l’altura de la plaça d’Ildefons Cerdà, segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques. La persona que ha mort era el conductor del turisme, que segons els testimonis circulava a gran velocitat per la via. Es tracta del primer conductor d’un cotxe que ha perdut la vida aquest 2018 en un accident a Barcelona

Quatre vehicles implicats

El vehicle que conduïa la víctima mortal ha impactat contra sis punts diferents a la sortida de la rambla de Badal. Primer ha topat amb un senyal vertical, després amb el pilar del pont que creua la ronda del Mig i ha impactat amb el sostre del pont. Finalment, ha xocat amb el camió de les escombraries, ha rebotat per sobre del camió contra un turisme que també estava aturat al semàfor a la sortida de la ronda a la plaça d’Ildefons Cerdà. Al seu torn, aquest turisme ha colpejat una motocicleta a causa del fort impacte.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana està investigant l’accident.

Com a resultat del xoc, el camió de BCNeta s’ha incendiat, i ha estat el mateix conductor, que ha resultat il·lès, el qui ha apagat part del foc amb un extintor (com es veu a les imatges). Els Bombers han enviat cinc dotacions per apagar el foc i excarcerar el conductor. El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès quatre persones i n’ha traslladat tres, en estat lleu, en centres mèdics.

Imatges: @AlberSbd

El camió del servei de neteja municipal ha quedat calcinat i completament malmès.

Accident mortal a la ronda del MigImatge:Gubmosqueado