protesta taxistes passeig Gràcia

Un grup de taxistes, convocats per Taxi Companys i PakTaxi, es concentren aquest divendres al migdia entre les 11 h i les 14 h al passeig de Gràcia per protestar contra la moratòria per als conductors amb llicències VTC perquè s’adaptin a la normativa de les comunitats fins a arribar a la ràtio 1/30. La protesta dels taxistes s’ha fet coincidint amb la reunió de l’executiu de Pedro Sánchez de la Llotja de Mar perquè aquesta moratòria es va aprovar, precisament, en el consell de ministres del passat 28 de setembre.

Luis López, portaveu de Taxi Companys, explica que la intenció dels taxistes és tallar el trànsit del passeig de Gràcia entre la plaça de Catalunya i la Gran Via durant tres hores. Inicialment volien fer una manifestació però finalment van optar per aquesta altra fórmula de protesta per no barrejar-se amb altres mobilitzacions que hi ha al carrer aquest 21 de desembre.

Des de Taxi Companys consideren que el text aprovat per l’executiu de Perdo Sánchez “no posa cap impediment perquè entrin totes les VTC sol·licitades”.