Unes 300 persones convocades pels CDR, Arran i la CUP s’han concentrat a Pedralbes per rebutjar la trobada entre Quim Torra i Pedro Sánchez. La concentració ha començat a les 17.30 h, una hora i mitja abans que comencés la reunió sota el lema “Desbordem-los”, a la vorera muntanya de la Diagonal, just davant de l’entrada als Jardins del Palau de Pedralbes.

També s’hi ha vist alguna persona de signe contrari als CDR, qua ha lluït banderes espanyoles.

Intenten impedir que Sánchez arribi

Just quan la comitiva del Govern espanyol ha arribat al Palau de Pedralbes, un grup de persones dels CDR han intentat tallar l’avinguda Diagonal perquè el cotxe de Pedro Sánchez no hi entrés. Ara bé, l’actuació ràpida dels Mossos d’Esquadra (que blinden els accessos al palau) ho han impedit immediatament. En l’entrada de Sánchez també s’han sentit crits de “Llibertat presos polítics” i una xiulada contra l’executiu del PSOE.

Tallen la Diagonal

Els manifestants sí que han aconseguit tallar la Diagonal en un altre moment. Quan estava a punt d’acabar la trobada dins del palau, algunes de les persones convocades pels CDR han tallat la calçada central de la Diagonal. Ha estat un tall breu perquè la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra ha fet retornar els manifestants a la vorera sense haver de carregar. Ara bé, de forma intermitent, els manifestants han tornat a tallar la calçada de la Diagonal.

El preludi de les protestes del 21-D

Un cop acabada la reunió entre Torra i Sánchez, els CDR han traslladar la protesta fins a la plaça de Pius XII. Allà hi ha l’Hotel Sofia, on es fa un sopar organitzat per Foment del Treball i que comptarà amb la presència de Pedro Sánchez, la ministra d’Economia i la ministra de Treball, a banda de mig miler d’empresaris. Les concentracions d’aquest dijous a la tarda són el preludi de totes les mobilitzacions que hi haurà aquest divendres, 21-D, coincidint amb el Consell de Ministres a la Llotja de Mar.