MOHAMED SAID, Delegat de l'Organització per l'Alliberament de Palestina "Mientras están masacrando a nuestro pueblo necesitamos al pueblo catalán, que siempre ha dado un ejemplo de apoyo a nuestra causa, que es el momento que salga a la calle y apoye a nuestro pueblo para que paralice esta masacre que la estamos sufriendo nosotros."

A les 19 h s’han pogut veure les primeres banderes palestines onejant a Canaletes com a símbol de solidaritat amb el poble palestí. Des de l’Organització per l’Alliberament de Palestina (OLP) han fet una crida a tots els governs per recriminar-los una actitud passiva a la gravetat del conflicte. Concretament, han demanat la col·laboració del govern municipal per defensar l’aturada de l’ofensiva israeliana ja que consideren que Barcelona ha estat, en altres ocasions, un punt de referència en la defensa de Palestina.

L’acte ha reunit més de 100 persones que, amb crits de protesta i pancartes en diversos idiomes, han manifestat el rebuig a la situació bèl·lica a la Franja de Gaza. Alguns dels que passejaven per la zona s’han sumat a la concentració per donar suport als manifestants. Des de l’OLP han aprofitat la concentració per promoure una campanya d’apagada de llum com a mesura de pressió perquè els governs s’impliquin més en la causa.