(ACN) L’enderroc de la nau cremada al barri del Gorg de Badalona ha arrencat aquest dissabte al matí. El batlle de la localitat, Xavier Garcia Albiol, ha celebrat que els treballs ja hagin començat perquè així “podrem saber la magnitud de la tragèdia al més aviat possible”.

L’alcalde també ha anunciat que interposaran una querella criminal a “tothom qui digui que hem tallat l’aigua de la nau”. A més, ha deixat clar que la demolició es fa “seguint criteris d’emergència” i creu que és una “ironia” que la propietat de la nau digui que no se’ls ha demanat permís per fer l’enderroc.

Enderroc de la nau de Badalona

La propietat diu que l’Ajuntament l’està enderrocant “unilateralment”

L’advocat dels propietaris de la nau incendiada a Badalona, David Aineto, va assegurar aquest dissabte que l’Ajuntament estava enderrocant l’edifici “unilateralment” i sense cap permís per part seva. En una entrevista a RAC1, Aineto ha assegurat que el consistori municipal no s’ha posat “mai” en contacte amb ells, i que la voluntat dels propietaris era recuperar la nau, però “no a qualsevol preu”. “Clar que hi havia un problema que s’havia de resoldre des de la vessant social”, ha dit. L’advocat creu que “no hi ha via” per acusar penalment els propietaris de les tres morts per l’incendi a la nau, tot i que ha dit que, si cal, es defensaran.

Enderroc de la nau de Badalona