IÑAKI ALONSO, portaveu de la CGT "El poder se está dando cuenta de que hay una respuesta importante por parte de la clase trabajadora, y en este caso se está utilizando nuestra compañera Laura como cabeza de turco para atacar también a toda nuestra organización, a la CGT."

Els concentrats asseguren que Laura Gómez “només va participar en actes simbòlics i pacífics” i creuen que la fiscalia no té motius per retenir-la, ja que no té antecedents penals. Els seus companys de sindicat asseguren que la retenció és “un atac encobert contra la CGT”.

El titular del Jutjat d’Instrucció Número 23 de Barcelona va decretar presó provisional sense fiança contra Laura Gómez per la presumpta participació en els incidents a la porta de la Borsa de Barcelona durant el 29-M. Se li imputen els delictes de desordres públics, incendi i coaccions i altres delictes menors.

La presó provisional sense fiança, criticada durament pels advocats del sindicat, ha estat justificada “pel risc de fuga de la imputada” i que reincideixi en la seva conducta. El sindicat ha qualificat la detenció “d’acte feixista.”