Milers de persones ha continuat de festa pels carrers de Barcelona ja de matinada per celebrar la victòria del Marroc contra Espanya al Mundial de Qatar. La comunitat marroquina ha viscut amb eufòria el pas a quarts de la seva selecció. Segons fons dels Mossos d’Esquadra, que s’encarregaven del dispositiu de seguretat a la ciutat, no hi ha hagut incidents de rellevància i ho confirmen també fonts municipals.

Només a la plaça d’Espanya hi va haver un petit incident. Es van produir corredisses d’aficionats que intentaven envair la calçada. La Guàrdia Urbana va intervenir per dissuadir-los.

Celebracions en diversos punts de la ciutat

La celebració es va estendre a diversos espais de la ciutat. Per exemple, a la rambla del Raval, des d’on molts aficionats van seguir el partit en directe en els locals i bars de la zona. També hi va haver celebracions a la Rambla i als voltants del monument de Colom, amb desenes de vehicles fent sonar el clàxon i onejant banderes del Marroc. També s’hi van veure algunes de Palestina.

Entre els aficionats hi havia moltes persones joves i també famílies amb infants, que van voler destacar l’ambient festiu i pacífic de la nit.