Els diumenges és un dia que molts CDR de la ciutat convoquen assemblea. Per això, alguns han convocat l’enganxada de cartells després de la reunió setmanal. És el cas del CDR de l’Eixample, per exemple. Precisament, en les assemblees d’aquestes últimes setmanes, la vaga feminista i les accions que s’estan organitzant per aquell dia són un tema recurrent. 

Però aquesta no ha estat l’única acció organitzada pels CDR de la ciutat. Aquest dissabte, el CDR del Casc Antic va decidir unir-se a la iniciativa pintant un mural feminista amb el lema “Si les dones ens aturem, el món s’atura”.

Mural feminista

A més, al llarg de la setmana els CDR també han organitzat altres activitats per tal de donar a conèixer la vaga del 8-M i debatre sobre el futur del feminisme. Per exemple, el CDR de Sant Antoni ha organitzat un debat amb Tania Verge, Marta Boliches i Beatriz Cantero a Calàbria 66 o el CDR de les Corts ha convocat una altra xerrada al Centre Cívic Cristalleries Planell. Tots dos actes tindran lloc aquest dimarts, 6  de març.