Els CDR surten al pas de les acusacions i es desmarquen de l’explosió d’un artefacte davant un concessionari a Sant Gervasi aquest cap de setmana. En un comentari a Twitter han volgut deixar clar que “ni el CDR de Sarrià, ni cap altre CDR” té relació amb els fets. I asseguren que la seva línia d’acció és la “resistència pacífica”.

Aquests grups han volgut deixar clar que no estan implicats en els fets, tot just després que la fiscalia els hagi posat en el punt de mira i estudiï si pot haver-hi responsabilitats penals en les protestes que han fet a les carreteres catalanes aquesta Setmana Santa. 

Investigació policial oberta per esclarir les causes de l’explosió

Els Mossos estan treballant per esbrinar les causes de l’explosió d’un artefacte  davant d’un concessionari a la via Augusta, al barri de Sant Gervasi – Galvany. La deflagració no va provocar ferits ni danys greus i, segons diverses fonts, podria tractar-se de dues bombones de càmping gas.

Els responsables de l’establiment van qualificar els fets d’acte vandàlic i van apuntar que podria tractar-se d’un intent de robatori o una bretolada.