JOAN MEDINA, educador i delegat de CCOO "Aquest Ajuntament ha de prioritzar els serveis socials i una política adreçada a la ciutadania. I fonamentalment a la petita infància, que és el cas que ens ocupa. Que es dediquin aquests diners al Comte de Godó o a altres qüestions que no són prioritàries en aquests moment pensem que és una falta de respecte a la població de la ciutat de Barcelona."

Comissions Obreres ha denunciat les mancances en serveis socials, educació i sanitat i ha titllat d’indignant la inversió de l’Ajuntament. A més, hi han afegit que amb aquests diners es podrien ampliar la xarxa d’escoles bressol públiques i crear-ne 140 noves places.

El sector educatiu no atura les protestes

Els treballadors de les escoles bressol municipals han convocat una vaga per als dies 8, 9 i 10 de maig. Protesten per les polítiques de l’Ajuntament en aquests centres. Denuncien l’augment de la ràtio d’alumnes a les classes i la reducció de les hores de suport. El professorat ha convocat la vaga pel que consideren una actitud tancada de l’Ajuntament i demanen a les famílies que s’impliquin en les protestes.