Segons les bases del sorteig, l’empresa Enrique Tomás decidirà quin tipus de lloc de treball assigna al guanyador, en funció de les seves característiques. El contracte tindrà un període de prova de dos a nou mesos, i un salari mensual de 900 a 1.600 euros, en funció del lloc de la plaça que se li assigni.

Jaume Mas, un dels socis de l’empresa Kickat Krisis, promotora del sorteig, assegura que el lloc de treball era el premi que “la gent més demanava en el sorteig de l’any passat”. Tant en la rifa que es va celebrar el 2012 com en la d’enguany, els premis van des d’un cotxe i una moto fins a viatges, productes electrònics i xecs per bescanviar en establiments.

La principal condició a l’hora de recollir el premi, valorat en uns 110.000 euros, és pagar els impostos i taxes aplicables a la transacció, que representen el 21%, uns 23.000 euros.

S’han posat a la venda 100.000 butlletes al preu de cinc euros, i l’organització del sorteig preveu que s’arribi a vendre’n 70.000, 30.000 més que en el sorteig de l’any passat. El premi s’entregarà al Centre Comercial Diagonal Mar després que el guanyador es decideixi amb el número premiat del sorteig de Reis del 6 de gener de 2014.