Els camions de la pedrera del Miniestadi s’han saltat en tres ocasions el pacte que van fer amb els veïns i el districte d’utilitzar l’accés inaugurat dimecres passat per l’avinguda del Doctor Marañón. Tant aquest dilluns com aquest dimarts a primera hora del matí els veïns del carrer del Cardenal Reig han hagut d’avisar la Guàrdia Urbana i, fins i tot en alguna ocasió, plantar-se davant de l’accés per evitar que hi passin. Dissabte, els camions van entrar i sortir també per l’antic gual al llarg de tot el dia.

Els veïns, indignats, estudien accions

Els veïns, reunits aquest dilluns a la tarda en assemblea, consideren que l’accés és, de moment, “una presa de pèl” perquè el Barça no en fa ús. Ara, estudien quines accions prendre perquè els facin cas. També han demanat al districte que tanqui la mitjana del carrer del Cardenal Reig per evitar que els camions hi puguin entrar. El club la va trencar per facilitar la tasca dels camions. També estan pendents de diverses reunions amb l’Ajuntament.

Silenci del Barça i seguiment del districte

Fonts del Futbol Club Barcelona asseguren que no tenen res a afegir i que ja han donat la informació pertinent. Fonts del districte de les Corts afegeixen que estan al cas de la situació i que estan en contacte amb totes les parts implicades.