Són algunes de les cares de BTV a la presentació de la nova temporada. Aquest migdia s'ha presentat una graella que, segons el director de la cadena, té per objectiu "barcelonejar", és a dir, conèixer i estar en contacte amb la ciutat des de totes les òptiques possibles. Amb una producció pròpia del 70%, la programació de BTV, continua apostant per l'actualitat, amb cinc informatius diaris, que ocupen més de tres hores i mitja de programació i generen més de 15.000 notícies sobre Barcelona al llarg de l'any. ÀNGEL CASAS, director de BTV "Al fer una televisió barcelonina, que barceloneja molt, havíem de posar molt accent en els informatius. Fem tres hores i mitja cada dia d'informatius i ho complementem amb un Infobarris que és ja entrar dins de la ciutat, a dintre de les entranyes de la ciutat." L'originalitat arriba cada vespre amb les entrevistes de Carles Flavià. I després, l'humor, amb la sèrie britànica 'Els Roper'. La cultura també té un pes important a la programació de BTV, cada dia amb una disciplina diferent. El dilluns toca música, amb 'Alta fidelitat'. El dimarts, l''Escletxes', dedicat a la creativitat. La resta de la setmana continuen tres clàssics: 'Qwerty', 'A escena' i 'La cartellera'. Les nits són de 'La Rambla', ara quatre dies a la setmana. I per als amants del futbol, 'La porteria', a la mitjanit de dilluns a dimecres. I alerta els fans de Telemonegal, perquè el programa, que celebra 10 temporades, ha canviat de dia. Ara s'emet els divendres a la nit i té com a novetat la incorporació de l'escriptora Empar Moliner, que es converteix en la crítica del crític.

El director de BTV, Àngel Casas, diu que l’objetiu de la televisió és “barcelonejar“: veure, conèixer i estar en contacte amb la ciutat des de diferents punts de vista.  La cadena segueix apostant per l’actualitat amb cinc informatius diaris que ocupen més de tres hores i mitja de la programació. L’edició  del ‘BTVnotícies migdia‘ s’ha ampliat de 30 a 45 minuts de durada, amb noves cares. El Francesc Centelles i la Núria Dias presenten la informació de Barcelona i el Carles Molet fa un repàs de la informació esportiva.

També hi ha canvis en l’edició del ‘BTVnotícies cap de setmana‘, que canvia l’horari d’emissió del vespre, ara a les 21.30 h.

El programa ‘Connexió Barcelona’, l’informació de la ciutat amb connexions en directe, s’emet ara en un nou horari,  de dilluns a divendres a les 18 h.

El  ‘BTVnotícies vespre’ canvia de conductor. L’Eva Arderius es posa al capdavant de la informació de la ciutat i l’Albert Setó condueix els esports. Un informatiu que es pot veure a les 20 h.

A la franja de la nit segueix la informació del dia amb les notícies d’autor i més reflexives de la mà del director d’Informatius Xavier Muixí.  ‘Les Notícies de les 10‘ s’emet de dilluns a dijous a les 22 h.

A la franja més matinera, cada dia de dilluns a divendres a partir de les 8 h  els barcelonins poden començar el dia amb tota l’actualitat, la previsió del temps i conèixer l’estat del trànsit a l’edició del ‘BTVnotícies matí‘.

La cadena incorpora una nova franja cultural. De dilluns a dijous a les 21.30 h amb programes com: ‘Alta fidelitat’, ‘Escletxes’, ‘Qwerty’, ‘A escena’ i els divendres a les 21 h el programa ‘La cartellera’.

El programa ‘La Rambla‘, el magazín nocturn de BTV, amplia l’emissió i ara es pot veure  de dilluns a dijous a partir de les 22.50 h.

L’Alfred Rodríguez Picó ens porta una temporada més ‘El temps del Picó’, enguany amb un nou horari, els dijous a les 23.55 h.

El ‘Telemonegal‘, el programa de crítica televisiva de referència, canvia de dia i hora d’emissió. Ara es pot veure a Ferran Monegal els divendres a les 22 h.

El programa ‘Música moderna‘m amb l’Albert Puigm que acosta els millors artistes del panorama musical a través dels concerts i els documentals, canvia de dia i d’hora d’emissió. Ara els dissabtes a les 20 h.

La cadena segueix apostant per la tertúlia nocturna d’esports ‘La porteria‘, amb Pitu Abril. Enguany  estrena una secció els dimecres dedicada als equips de futbol de segona i tercera: el Sant Andreu, l’Europa, el Júpiter i la Montanyesa. El programa s’emet de dilluns a dimecres a les 23.55 h.