CONSOL ASIDA "Volem fer barri a cada lloc de Barcelona. De moment en tenim muntat dos però volem fer més barris. Volem fer l'Eixample, l'Esquerra de l'Eixample, volem fer Sants, ... volem fer tot el què podem tirar endavant."

60 nens dels barris de Gràcia i el Raval ja estan de vacances de Nadal. Aquest dilluns han interpretat diverses nadales abans de donar cops de bastó al tió solidari, que no els ha decebut gens amb les joguines: nines, complements per als cabells, motos de joguina o trencaclosques són alguns exemples dels regals que el tió solidari ha portat als nens i nenes de les famílies escollides pels Serveis Socials.

BarcelonActua, organitzadora de la jornada nadalenca, també ha repartit 25 bicicletes provinents de Bicicletes sense Fronteres, reutilitzades i posades a punt. S’ha repartit una bicicleta per cada família que tingués un nen d’entre sis i 12 anys. L’organització, BarcelonActua, treballa en diferents barris però confirma que vol ampliar a través dels voluntaris la tasca: “Volem fer barri a cada lloc de Barcelona. Volem fer l’Eixample, l’Esquerra de l’Eixample, volem fer Sants i tot el que podem tirar endavant”, ha explicat la portaveu, Consol Asida.