L’administració de loteria del centre comercial Les Arenes ha repartit 200.000 euros d’un quart premi de la rifa de Nadal, el 79800. El local va obrir el 30 de setembre de 2013 i és l’última administració que ha obert les portes a tot l’estat. El propietari, Jordi Alsina, s’ha endut la gran alegria de saber que el seu establiment havia repartit un premi important només tres mesos després d’inaugurar-se. Alsina pensava que n’havia venut més sèries, encara que finalment només en tenia consignada una. El propietari de l’administració ha explicat que els dècims s’han venut per finestreta i que és un lloc on els turistes acostumen a comprar loteria, per la qual cosa no descarta que algun dècim hàgi viatjat a altres províncies. “Aquest és un lloc molt emblemàtic i per aquí passa molta gent”, ha dit.

Una altra sèrie del 79800 s’ha venut a l’administració núm. 92, situada al número 662 de la Gran Via. Ana Castillo, treballadora de l’administració, ha rebut la notícia del premi mentre netejava els vidres de l’oficina per obrir aquest dilluns i vendre els dècims del sorteig de Reis. “Em pensava que em prenien el pèl, però no”. L’administració està situada a la cantonada de davant de l’Hotel Palace, per això Castillo ha dit que els seus clients solen ser persones de tot Espanya “que passen per aquí”.  La treballadora de l’administració ha explicat que fa uns 15 anys ja van repartir un cinquè premi.

El premi l’han cantat Brisa Siles i Camila Flores a les 11.18 h, en el novè filferro de la cinquena taula. Aquest quart premi també s’ha venut a La Rinconada (Sevilla), Bilbao, Madrid, Zamora, Bilbao, Manises, Quesada (Jaén), Oviedo, València i Arévalo.