Dissabte, la Marta Lozano parlava amb sa mare, que aquests dies està de visita a Bailèn per veure un altre fill que viu allà, i li demanava que li comprés un dècim al poble. Quedaven poques hores per al sorteig i la mare de la Marta va recórrer diverses administracions de loteria fins trobar-hi l’única que quedava oberta. Hi va arribar tan tard que només es va poder quedar un número, el de la seva filla.

Aquest diumenge, després del sorteig, la Marta mostrava orgullosa la imatge del dècim a través d’una foto que la mare li havia enviat al mòbil. La butlleta de debò la rebrà el dia de Sant Esteve, quan la progenitora es desplaçarà de nou a Barcelona per acabar de passar les festes de Nadal.

Descomptant el 20% que des d’aquest any es queda l’Estat, la Marta rebrà 320.000 euros. Encara no se’n sap avenir i no té clar com se’ls gastarà, però de ben segur -diu- que serà mare properament, en part gràcies als diners del premi. Tampoc no ha decidit si continuarà de dependenta a la joieria on treballa actualment o es dedicarà a una altra cosa. En qualsevol cas, la felicitat que desprenien tant la Marta com el seu marit avui era absoluta.