(ACN/Redacció) L’Audiència de Barcelona ha rebutjat el recurs presentat per les patronals de l’oci nocturn FECASARM i Spain Nightlife després que el Jutjat d’Instrucció número 15 denegués que es poguessin personar com a acusació popular en la causa per agressió sexual contra el futbolista Dani Alves. L’Audiència conclou que les patronals “no acrediten ni demostren tenir un interès directe en la qüestió objecte del procediment com per justificar la seva intervenció a part”.

L’agressió a una discoteca, un fet “circumstancial”

Conclou que el fet que la presumpta agressió es produís en una discoteca és “circumstancial”, i argumenta que “la preservació de la reputació i imatge” d’aquest sector “no és un interès legítim i personal que pugui justificar l’exercici de l’acció popular”.

En tot cas, també recorda que el jutjat ja va concloure que “la reputació i la imatge o prestigi del sector empresarial de l’oci nocturn no estarien qüestionats”. L’Audiència insisteix que en aquest cas, “l’enorme atenció mediàtica que ha merescut ha permès comprovar que en cap moment s’ha qüestionat l’actuació” dels treballadors del local”.