L’Associació de Veïns del Poble-sec ha demanat una “fan zone” a l’Anella Olímpica de Montjuïc que pugui acollir les aficions en els partits de futbol de la Champions League del Barça. Sergi Gàzquez, president de l’associació, afirma que “el Barça és un veí més del barri” i per això demana al club implicació per millorar la convivència amb els veïns. La demanda l’han feta després dels incidents que va produir l’afició de l’Anvers en el partit de Champions d’aquest dimarts.

Volen una reunió amb el Barça

Gàzquez considera que una bona solució per evitar incidents al barri durant els dies de partit de la Lliga europea és que s’instal·li un espai on els aficionats puguin passar-hi el dia. Per exemple, una àrea amb menjar, beguda i activitats lúdiques per als aficionats.

Reclama, també, una reunió amb el Barça per generar “bones dinàmiques” i buscar acords. Diu que ja han fet algunes peticions, però que el club no els ha volgut rebre. Per això, l’associació demana a l’Ajuntament que faci d’intermediari i acordi una reunió a tres: govern, veïns i FC Barcelona.

Si es posa en marxa aquesta zona, diu, s’evitaria haver de tallar carrers per conduir les aficions a l’Estadi Olímpic i també possibles destrosses i aldarulls, com els de dimarts passat. “El Barça s’ha de comprometre amb la ciutat i els barris”, ha reblat.