L’any 1987 la banda terrorista ETA va deixar 21 víctimes mortals en una explosió a l’Hipercor, a l’avinguda Meridiana. Aquest dimarts, l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes ha organitzat un acte per commemorar-ne les víctimes i ha aprofitat per denunciar que no se senten acompanyats. L’alcaldessa, Ada Colau, i el conseller d’Interior, Miquel Buch, també hi han assistit però les institucions han quedat en un segon pla. S’han fet una ofrena floral i uns minuts de silenci.

José Vargas, president de l’ACVOT, ha reclamat més atenció per part de les administracions. “No veiem acompanyament”, ha dit. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en aquest sentit, ha dit que és conscient que ha faltat feina per part de les administracions però ha exigit que els familiars de les víctimes rebin el suport que necessitin. Miquel Buch, conseller d’Interior, també ha assistit a l’acte de commemoració però les institucions han quedat en un segon pla per no prendre protagonisme a les víctimes. 

L’acte ha consistit en una ofrena floral i minuts de silenci per recordar les 21 víctimes mortals de l’atemptat d’Hipercor de l’any 1987, el més mortífer que va cometre la banda terrorista.