Són dos estudiants de l'escola d'art Massana, al barri del Raval. El seu projecte de tercer curs barreja la passió que tenen per l'art urbà i la voluntat de col·laborar amb la formació dels adolescents del barri. Gràcies a un seguit de tallers, els nois del Casal dels Infants del Raval reben les eines i els consells necessaris per fer del carrer i dels murs que els envolten, la tela en què plasmar les seves inquietuds. GERARD PLA : "Eina bàsica per veure que els seus pensaments els seus sentiments sobre el que ens envolta, el que els hi passa doncs es poden plasmar de diferents maneres i una d'aquestes eines pot ser la pintura pot ser l'art." JAVI DÍAZ: "Tens la legitimitat de sortir al carrer i pintar sense que ningú t'hagi de dir vals o pintes bé o tens lloc a la meva galeria. " MARC BERMEJO: "Després d'aquests tallers i d'adquirir les tècniques necessàries, aquests joves pintaran un mural dins d'aquest solar gestionat pels veïns, just aquí al carrer de l'Aurora, un projecte que respira Raval pels quatre cantons." Un solar que porta el nom de Juan Andrés Benítez, l'empresari del Raval que va perdre la vida després d'haver estat reduït pels Mossos d'Esquadra. Un detall més de l'objectiu d'aquest projecte de vincular els adolescents a la vida del barri mitjançant, en aquest cas, l'art urbà.

Ha estat el seu projecte de tercer curs que s’ha acabat concretant gràcies a l’ajuda de Foment de Ciutat Vella que els ha facilitat tot el material. El Casal dels infants del Raval els ha obert les portes i gran part dels alumnes pertanyen a a l’entitat, malgrat que la proposta s’havia estès a d’altres associacions.  A les sis de la tarda comença la xerrada per facilitar als joves les tècniques bàsiques per poder plasmar el seu art en un mur.

Encaix en el dibuix, el món de l’esprai, les opcions són moltes i cadascú tria la millor per fer arribar el seu missatge. Equipats amb masquetes i guants comencen a fer pràctiques en fustes que simulen els murs futurs on podran deixar la seva petjada artística. El dia 22 de desembre serà l’últim per aprendre i a partir d’aquell moment ja estaran preparats per dibuixar en una paret de veritat. Aquesta es troba dins d’un solar que fa poc han començat a gestionar els veïns del Raval, un espai que ha estat batejat com asolar de Juan Andrés Benítez, en record a l’empresari del barri que va perdre la vida després d’haver estat detingut pels Mossos d’Esquadra. Art i vida de barri junts per cohesionar als adolescents del Raval.