Les actuacions de les bandes de Yo La Tengo i de Mogwai seran les protagonistes del primer Tibidabo Live Festival, que tindrà lloc divendres i dissabte al Parc del Tibidabo de Barcelona.

El director del festival, Sergio Cruzado, ha explicat que el Tibidabo Live Festival vol ser “un festival diferent, amable, còmode i urbà” i “està pensat per a tots els amants de la música que han deixat d’anar als festivals perquè tenen obligacions familiars”. Cruzado també afirma que volen fugir de les grans aglomeracions i limitaran l’accés a 2.500 participants. Els principals escenaris seran la plaça dels Somnis i el mirador del Tibidabo, a quasi 500 metres d’altura i des d’on hi ha molt bones vistes de la ciutat.

Les actuacions principals seran les de Yo La Tengo i de Mogwai, però també hi participaran Belako, Eraul, The Young Wait, Black Box Red, Niña Coyote Eta Chico Tornado, Black Box Red, Ghost Number & His Tipsy Gypsies, House of  Wolves, Los Bracco i Ocellot.

Cruzado ha confessat que aquest festival s’inspira en el Kutxa Kultur Festibala d’Igeldo, a Sant Sebastià, i que ha tingut molt bons resultats en les seves quatre edicions.