Una falsa amenaça de bomba a la seu de Vox a Barcelona ha obligat els Mossos d’Esquadra a desallotjar el local aquest dijous al matí. L’avís s’ha rebut per una trucada telefònica cap a les 11.45 hores. En aquell moment, hi havia una desena de persones a l’interior de la seu, ubicada al carrer del Camp, 28, al barri de Sant Gervasi – Bonanova. Precisament aquest dijous hi havia programada una reunió a la seu amb el secretari general del partit, Ignacio Garriga, que s’ha hagut de suspendre.

Segons Vox, en la trucada els han alertat que la bomba explotaria en mitja hora, i han proferit insults i amenaces al partit. En el moment que s’ha fet el desallotjament, a l’interior de la seu hi havia una desena de persones.

Mossos i Guàrdia Urbana, al lloc del fets

Els Mossos han acordonat la zona i efectius dels TEDAX, l’Àrea de Desactivació d’Artefactes Explosius i la unitat canina han fet les comprovacions pertinents. Després de dues hores, els experts han determinat que es tractava d’una falsa alarma.

Efectius de la Guàrdia Urbana també hi estan treballant i han tallat el trànsit al carrer del Camp, des de la ronda del General Mitre fins a la plaça del Camp, per seguretat i per facilitar la feina del dispositiu de Mossos.

vehicle Guàrdia Urbana tall de trànsit

betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.