Un cotxe s’ha incendiat a la Gran Via de les Corts Catalanes i ha obligat a tallar el trànsit durant uns vint minuts en aquest carrer. L’incident s’ha produït abans de les 13 hores d’aquest dimarts al número 1.150, a l’altura de Sant Martí. En concret, l’incendi s’ha declarat al barri de Provençals del Poblenou. La Guàrdia Urbana ha estat desviant el trànsit per garantir la circulació, tal com ha informat a través de les xarxes socials.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions dels Bombers de Barcelona, que han apagat el foc ràpidament, i el vehicle ja ha estat retirat de la via. L’incident ha provocat una columna de fum negre visible des de diferents punts de la ciutat.

Altres focs de vehicles a la via pública

L’últim incendi d’un vehicle del qual betevé s’ha fet ressò va ser fa tot just dos dies, el 29 d’octubre, al nus de la Trinitat. L’incident va complicar molt l’entrada a Barcelona un diumenge al vespre. Va ser a les acaballes d’un mes que ja va començar amb l’incendi d’un cotxe a la ronda del Litoral el 4 d’octubre i el d’un camió d’escombraries al carrer d’Aragó uns dies més tard.

Al setembre, el dia 26, es va produir un altre foc en un camió en un túnel de la ronda de Dalt. I un autobús de TMB va cremar a Sant Gervasi – Galvany. Les flames, originades en un bus de la línia V13, també van cremar diverses motos estacionades.