Planegen els usos que volen donar a aquest espai. Hi posarien una pista de petanca, bancs i, si hi sobren metres, màquines d'exercici per a persones grans. ASSUMPCIÓ MOLPECERES, AV Zona Universitària "Estos terrenos pertenecen a la UB y estan cedidos al CSIC. Ya en el plan urbanístico municipal consta como un solar público, no privado. Y lo que queremos es que realmente se haga eso. Que tenga una puerta en la lado de Jordi Girona por la que podamos entrar." D'aquesta manera es compensaria, creuen, la manca d'espais per als veïns que consideren que hi ha a la zona. Però no és l'única reivindicació que fan. També demanen que, aquest carrer, el de Trias i Giró, s'allargui fins al carrer de Keynnes, just a l'altra banda. Els agradaria que fos una via per a vianants, que facilités la mobilitat pel barri. Diuen que així va ser, fins que es va tancar. MARIA ASSUMPCIÓ BLANCO, AV Zona Universitària "Primer, els estudiants que estan estudiant a la banda d'Economia i Empresa, que poden tenir un pas per accedir aquí i els veïns que podran venir directament." Asseguren que es podria fer en prop d'un minut, un trajecte que ara els n'ocupa set o vuit. En aquest cas, el pas hauria de respectar aquest edifici que la UB va construir fa anys. Els veïns han portat les reivindicacions a la Universitat i a l'Ajuntament. Però, tot i tenir-ne coneixement, el consistori no ha fet cap proposta en ferm als veïns.

És el cas d’una part de la zona enjardinada que pertany a la UB i que actualment utilitza el Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC). Asseguren que es tracta d’un terreny que originàriament era públic i que ara no fa servir ningú. En aquest espai proposen instal·lar-hi pistes de petanca i bancs per seure-hi. Expliquen que fa anys les pistes de petanca eren al veí jardí del Palau de Pedralbes, però es van eliminar i ara s’han perdut per sempre, ja que l’Ajuntament s’ha negat a tornar-les a instal·lar en aquest emplaçament.

D’altra banda, pretenen recuperar un pas per a vianants que uniria els carrers de Trias i Giró i el de Keynes, que s’hauria d’allargar. D’aquesta manera, veïns i estudiants farien en un minut un trajecte que ara fan en set o vuit minuts i també els seria més fàcil arribar al metro. De moment, tot i que han informat de les reivindicacions a la UB i a l’Ajuntament, no se’ls ha fet cap proposta en ferm, ni disposen de cap pressupost.