L’Àlex Roca s’ha enfrontat aquest diumenge a la cursa més llarga que ha fet mai i ha superat la Mitja Marató de Barcelona 2019, que va guanyar Eric Kiptanui i Rosa Dereje. Àlex Roca té 27 anys i un 76 % de discapacitat però té clar que a la vida els límits te’ls poses tu.

Durant tota la cursa l’han acompanyat familiars, amics i la seva parella. Ha viscut “moments durs”, però ha pogut continuar endavant “gràcies a tothom i sobretot al cap”. Ha creuat la línia d’arribada després de tres hores i dos minuts i 21 quilòmetres, emocionat de poder celebrar un nou repte.

“He patit tant per arribar a la meta que quan l’he vist, és brutal, inexplicable”.

El 2018, l’Àlex ja va voler fer la Titan Desert en un tàndem, però no ho va aconseguir i va haver d’abandonar en la tercera de les sis etapes de la prova més dura de bicicleta de muntanya del món. Aquest diumenge, però, només tenia un objectiu: arribar a la meta amb un gran somriure i sense donar importància al temps.