DEFENSEM CAN RAVENTÓS

L’Oficina Antifrau ha obert una investigació contra l’Ajuntament de Barcelona per la possible irregularitat en la futura construcció de pisos de luxe a Can Raventós. Segons ha fet públic la plataforma Defensem Can Raventós a través de Twitter, Antifrau ha recollit la seva denúncia i investigarà si hi ha hagut una destinació il·legal de diners públics o qualsevol altre conflicte d’interessos, després de veure’n indicis en l’avaluació prèvia.

Es dona la circumstància que el Plenari del mes de setembre va aprovar el projecte per construir 36 pisos de luxe a la finca de Can Raventós, al carrer de Bonaplata (Sarrià). La plataforma en defensa de l’espai reclama que passi a ser d’ús públic i que aculli un centre de dia per a gent gran, així com també una zona verda.

Fonts municipals consultades per betevé s’han limitat a dir que l’Ajuntament de Barcelona i la regidoria de Sarrià – Sant Gervasi (amb el tinent d’alcalde Albert Batlle al capdavant) mostren “màxim respecte cap a la tasca de l’Oficina Antifrau”.