Fèlix Millet

(ACN/Redacció) La jutgessa ha decidit aixecar la suspensió del tercer grau per malaltia incurable a Fèlix Millet, de manera que podrà tornar a ingressar en una residència i no tornar a dormir a la presó. S’està gestionant ara el seu retorn al centre on estava ingressat des de mitjans de gener.

El jutjat va decidir el 13 de febrer suspendre la modalitat de tercer grau que havia autoritzat el Departament de Justícia en virtut de l’article 86.4, segons el qual l’intern no ha de tornar a dormir a la presó. Millet, de 86 anys, tenia el tercer grau des del novembre, però a la pràctica no en feia ús perquè estava ingressat permanentment a l’hospital penitenciari de Terrassa.

Retornats només la meitat dels diners desviats

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet va ser condemnat a nou anys i vuit mesos pel cas Palau. Ell i la seva mà dreta, Jordi Montull, només han retornat la meitat dels 23 milions d’euros que van desviar. De fet, dos jutjats l’investiguen per si ha amagat ingressos i béns a la justícia per no pagar tot el que li reclama la sentència.