(Agències) El Govern espanyol ha negat concedir l’indult a l’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i a la seva mà dreta, Jordi Montull, tots dos condemnats pel cas de malversació en la institució musical, segons han informat a Europa Press fonts del Ministeri de Justícia.

Millet va demanar ser indultat pel cas d’espoli del Palau de la Música després que el Tribunal Suprem confirmés la sentència que el condemnava a nou anys i vuit mesos de presó. L’expresident de la institució va sol·licitar també suspendre de manera provisional l’entrada a la presó fins a resoldre’s la petició d’indult. No obstant això, en confirmar-se la condemna, l’Audiència de Barcelona va ordenar que Millet i la resta de condemnats pel cas Palau entressin a la presó.

El cas Palau

Juntament amb qui era la seva mà dreta al Palau, Jordi Montull, l’Audiència de Barcelona va condemnar Millet per delictes de malversació, apropiació indeguda, tràfic d’influències, falsificació en document mercantil i blanqueig de capital. En la causa hi ha en total 12 persones condemnades, amb penes a partir de vuit mesos de presó, amb la més alta per a Millet. Per la seva banda, Jordi Montull va ser condemnat a set anys i mig de presó pel seu paper en el desfalc de la institució musical.