(ACN) El judici a Dani Alves, acusat d’agressió sexual a una jove a la discoteca Sutton la nit del 30 de desembre del 2022, ha quedat vist per a sentència. L’advocada de la denunciant, Ester Garcia, ha dit després de la tercera i última sessió a l’Audiència de Barcelona que la seva clienta, “passi el que passi, és una supervivent”.

La lletrada no ha volgut valorar com ha anat el judici, però espera que acabi en condemna. En tot cas, afirma que la vista oral ha estat el punt final d’un procés llarg i dur per a la seva clienta, que ja no haurà de parlar més del tema en l’àmbit judicial: “És una supervivent”, ha assegurat.

Ha estat molt difícil per a ella. És una supervivent i ha demostrat la seva gran fortalesa. I vull dir que sense ella no hauríem arribat fins aquí”
Ester Garcia, advocada de la denunciant

Inés Guardiola, l’advocada de Dani Alves, tampoc no ha valorat el procés judicial i ha insistit que el seu client és innocent, motiu pel qual confia que quedi lliure.

Només vull dir que he defensat la innocència del senyor Alves perquè és innocent i n’he demanat la llibertat. Ara hem d’esperar la decisió del tribunal”
Inés Guardiola, advocada de Dani Alves

Últimes notícies del judici a Dani Alves